Newsflash
Cultură

Evenimente culturale

de Florentina Ionescu - oct. 8 2021
Evenimente culturale

Teatru. Vineri, 8 octombrie, la Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște puteţi viziona spectacolul „Doamna Escobar”, de la ora 19:00. Potrivit organizatorilor, acesta este „un spectacol despre curaj”.

Recital de orgă. Sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 19:00, are loc la Ateneul Român un recital de orgă susţinut de Ulrich Walther. Concertul este organizat în colaborare cu Asociaţia Kultur Banat și Festivalul Internaţional de Orgă FIO.

Atelier online. Sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11:00, Fundaţia Calea Victoriei organizează un atelier online cu istoricul Georgeta Filitti. Intitulat „O vizită în Bucureștiul interbelic cultural”, acesta își propune să prezinte atmosfera culturală din anii ’30 din Capitală.

Comedie. La Sala Rapsodia din București (Lipscani nr. 53) a Teatrului Avangardia are loc duminică, 10 octombrie, spectacolul de teatru „Șeful”. Din distribuţie fac parte Șerban Pavlu și Cristi Iacob.

Teatru. Marţi, 12 octombrie, la Opera Naţională Română Timișoara are loc cea de-a treia reprezentaţie a comediei „Take, Ianke și Cadâr”, de la ora 20:30. Din distribuţie fac parte: Horaţiu Mălăele, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin.

Musical. Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din București vă invită sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 18:00, la „My Fair Lady”. Regia îi aparţine lui Ion Caramitru.

Curs online. Fundaţia Calea Victoriei organizează, din 18 octombrie, un curs online despre casele boierești din București. Doritorii sunt invitaţi la o călătorie imaginară, prin platforma Zoom, de la ora 19:00. Cursul are în total trei întâlniri.

Spectacol cu chansonnette. Vineri, 22 octombrie, Teatrul Naţional de Operetă și Musical „Ion Dacian” organizează, de la ora 19:00, o seară franceză, un spectacol cu chansonnette și arii celebre din operete franceze.

 

Teatru. Vineri, 22 octombrie, de la ora 19:30, iubitorii de teatru sunt invitaţi la spectacolul „Povestiri culese”, la Teatrul Godot din Palatul Bragadiru. Din distribuţie: Maia Morgenstern, Ana Maria Pop / Cătălina Mihai. Spectacolul spune povestea unei scriitoare care se luptă cu timpul.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe