Newsflash
Cultură

Evenimente culturale 25 februarie-7 martie

de Florentina Ionescu - feb. 25 2022
Evenimente culturale 25 februarie-7 martie

V-am pregătit o selecție de evenimente culturale în cazul în care doriți să ieșiți din casă și să vă petreceți timpul liber în câteva puncte importante ale Capitalei, dar și ale Craiovei.

Mărțișor. Comunitatea iubitorilor de artă populară „Învie Tradiția” vă invită până la 28 februarie la un târg de mărțișor (str. Mihai Eminescu nr. 142, București). Veți găsi aici o colecție de mărțișoare lucrate manual de meșteri populari. Dacă nu reușiți să ajungeți la târg, aveți opțiunea de a comanda mărțișoarele de aici

Expoziție: „Femeile în reprezentarea plastică a Ligiei Macovei” 

Expoziție. Începând de vineri, 25 februarie, are loc expoziția tematică „Femeile în reprezentarea plastică a Ligiei Macovei”. Unde? La Muzeul de Artă „Ligia şi Pompiliu Macovei”, din strada 11 Iunie nr. 38, București. Expoziția conține o selecție dintr-o serie de lucrări realizate în tehnici variate, ulei pe carton și tușuri colorate pe hârtie. Detalii aici.

Spectacol de teatru. Teatrul Avangardia vă invită sâmbătă, 26 februarie, la spectacolul „Demnitate”, care va avea loc la Sala Rapsodia din București, de la ora 16:00 și de la 19:00. Distribuție: Marius Manole și Șerban Pavlu.

Afis-Demnitate-2022

Tur ghidat. Teatrul Național „I.L. Caragiale” organizează pentru spectatorii săi tururi ghidate ale TNB. Acestea se desfășoară în serii de câte trei, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 13:00, 15:00 și 17:00. Un bilet costă 10 lei și poate fi cumpărat de aici.

Scriere terapeutică. Fundația Calea Victoriei organizează miercuri, 2 martie, un atelier online de scriere terapeutică, susținut de Jeanina Cîrstoiu. Cursul are cinci întâlniri, iar accentul este pus pe propria persoană ori pe altcineva care poate fi sprijinit cu ajutorul unui text.

Spectacol de teatru. Iubitorii de teatru din Capitală vor putea călători în scop cultural la Craiova sâmbătă, 5 martie a.c., pentru a vedea spectacolul „câine cu om. câine fără om”, în regia lui Radu Afrim, la Teatrul Național „Marin Sorescu”. Biletele pot fi achiziționate direct din site-ul instituției.

Spectacol de teatru. Teatrul Național București vă invită la spectacolul „Sunt un orb”, luni, 7 martie, chiar înainte de Ziua Internațională a Femeii, de la ora 17:30 și de la 20:00. Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a acestui spectacol. Biletele se găsesc aici.

Citiți și: Evenimente culturale

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe