Newsflash
Cultură

Evenimente culturale

de Florentina Ionescu - ian. 14 2022
Evenimente culturale

După prima jumătate a lunii ianuarie v-am pregătit o selecție de evenimente culturale, printre care se află câteva spectacole de teatru, musical, dar și concerte și cursuri online.

Fotografie. Fundația Calea Victoriei organizează, începând de vineri, 14 ianuarie, de la ora 19:00, un curs online de fotografie pentru începători, structurat în cinci ateliere. 

Tur ghidat. Sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 10:00, la stația de metrou Izvor, ghidul de turism Andrei Berinde vă propune să parcurgeți câteva dintre arterele Capitalei și să evocați memoria inginerului Emil Prager. Evenimentul este intitulat „O simfonie a betonului armat”

Spectacol de teatru. Duminică, 16 ianuarie, de la ora 19:00, Teatrul Excelsior București vă invită la piesa „Spectacolul Arlecchino şi pierdutele iubiri”, de de Enrico Bonavera. Biletele sunt disponibile pe teatrul-excelsior.ro.

Actorie. Marți, 18 ianuarie, de la ora 19:00, Dream & Act organizează un curs de actorie pentru adulți, nivel începător. Cursul se adresează celor care vor să se dezvolte printr-o metodă amuzantă și complexă într-un timp scurt. Detalii despre înscriere și plată, pe site-ul dreamact.ro.

Musical. Teatrul Național de Operetă şi Musical „Ion Dacian” vă invită sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 18:00, la musicalul „My Fair Lady”, de Frederick Loewe. Biletele s-au pus în vânzare pe ticketstore.ro.

Spectacol de teatru. Duminică, 30 ianuarie, de la ora 16:00, la Sala Rapsodia a Teatrului Avangardia din Capitală puteți vedea comedia „Alex și Morris”, o poveste despre prietenie. Din distribuție: Cristi Iacob, Alexandru Conovaru și Ștefana Samfira. Biletele se găsesc pe teatrulavangardia.ro.

Club de carte. Luni, 31 ianuarie, de la ora 19:00, Cărturești organizează clubul de carte „Bibliobibuli #32: Frontiera, de Kapka Kassabova”. Întâlnirea are loc pe platforma Zoom, iar participanții vor discuta despre cartea „Frontiera. O călătorie spre marginea Europei”. Gazda întâlnirilor este Ema Cojocaru. 

Poezie. Dacă sunteți pasionați de scriere în versuri, sâmbătă, 5 februarie, este data-limită până la care vă puteți înscrie la atelierul online Mornin’ Poets, sezonul al 11-lea, organizat de Revista de Povestiri. Detalii aici 

Concert. Marți, 8 februarie, fanii trupei „Robin and the Backstabbers” își pot vedea favoriții în concert, la Berăria H, de la ora 19:00. Trupa revine pe scenă după o pauză de trei ani. Biletele pot fi cumpărate online de pe yellowtickets.ro sau de la intrare, în ziua evenimentului. 

Robin and the Backstabbers concert 8 februarie

Citiți și: Evenimente culturale

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe