Newsflash
Cultură

Evenimente culturale

de Florentina Ionescu - ian. 21 2022
Evenimente culturale

Către finalul lunii ianuarie, precum și în februarie puteți opta pentru numeroase evenimente, începând de la spectacole de teatru și până la târguri tematice.

Spectacol de teatru. În zilele de 21, 22 și 23 ianuarie a.c., de la ora 19:00, la Sala Mică a Teatrului Național București are loc spectacolul autobiografic „Cel mai bun copil din lume”, un one-woman show de Alina Șerban.

Muzică. Pentru iubitorii de muzică pe discuri de vinil, în weekendul 22-23 ianuarie, de la ora 12:00, Club Control găzduiește un Târg de viniluri Paradis Paradis. Detalii, pe pagina evenimentului.

Carte. Miercuri, 26 ianuarie, de la ora 19:00, are loc o nouă ediție a Clubului de Carte Litera, moderatorul întâlnirii online fiind Marius Constantinescu. Cititorii vor dezbate romanul „Colibri” de Sandro Veronesi. Detalii, pe pagina evenimentului.

Spectacol de teatru. Teatrul Avangardia vă invită sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 16:00 și de la ora 20:00, la spectacolul „Intriga”, o piesă polițistă care se joacă cu mintea publicului. Distribuție: Mihai Călin, Cristi Iacob, Ștefana Samfira, Alex Conovaru și Daria Crișan. Biletele s-au pus în vânzare pe www.teatrulavangardia.ro.

piesa teatru intriga

Concert. Trupa „The Mono Jacks” va susține un concert miercuri, 2 februarie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe, în București. Biletele pot fi achiziționate de pe www.iabilet.ro.  

The Mono Jacks concert 2 februarie

Spectacol de teatru. Teatrul Avangardia vă invită sâmbătă, 5 februarie, de la ora 16:00, la spectacolul „Și din 10 n-a mai rămas niciunul”, o nouă versiune actualizată a celei mai faimoase povești imaginate de scriitoarea Agatha Christie. Biletele s-au pus în vânzare pe www.teatrulavangardia.ro.

Târg. Sâmbătă și duminică, în zilele de 12 și 13 februarie, de la ora 10:00, Moonbazar organizează un Târg de Făurar, pe Strada Dumbrava Roșie nr. 2, în București. Mai multe detalii despre noutățile pregătite la început de an de creatorii și artizanii români găsiți aici

Spectacol de teatru. Teatrul Național București vă invită luni, 14 februarie, de la ora 20:00, la spectacolul „Pe o pânză de păianjen”, ce va avea loc în Sala „Ion Caramitru”. Biletele se găsesc și pe www.ticketstore.ro.

Târg de mărțișor. În perioada 25-28 februarie, la Grădina Monteoru din Capitală are loc, zilnic de la ora 14:00, un Bazaar de Mărțișor. Intrarea este gratuită pentru vizitatori. Detalii, pe pagina evenimentului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe