Newsflash
Cultură

Evenimente culturale

de Florentina Ionescu - feb. 18 2022
Evenimente culturale

Pentru perioada în care sărbătorim Dragobete, Ziua Internațională a Femeii și prima zi de primăvară, am pregătit o selecție de evenimente dedicate în special doamnelor.

Comedie romantică. În „luna iubirii” a avut loc premiera comediei romantice „Lebensdorf”. Filmul spune povestea lui Ducu Dobrescu, un scriitor care pleacă din București pentru a prelua o rezidență de creație la Berlin și astfel ajunge să penduleze între două țări și două femei. În distribuție: Mimi Brănescu, Ana Covalciuc și Ioana Flora. Detalii despre cinematografele românești în care rulează găsiți pe cinemagia.ro.

Lebensdorf POSTER

Documentar. Luni, 7 martie, de la ora 21:00, la History Channel puteți vedea premiera unui nou serial de film documentar care explorează evadări legendare. Morgan Freeman pășește în spatele gratiilor și aduce la viață cele mai incredibile evadări din închisoare din istorie într-o nouă serie în opt episoade, „Mari Evadări cu Morgan Freeman”.

mari evadari serial film documentar

Muzică. Luni, 21 februarie, de la ora 19:00, Fundația Calea Victoriei îi invită pe melomani la un atelier teoretic, intitulat „Muzica din lumea lui Tolkien: Călătorie sonoră spre Pământul de Mijloc”. Cursul are două întâlniri și va avea loc în mediul online. Întâlnirile îşi propun o explorare a folclorului imaginat de Tolkien.

Comedie. De Dragobete și de Ziua Femeii, Teatrul Avangardia invită iubitorii de teatru la spectacolul „Iubito, îți rămân dator”. Puteți vedea „cea mai amuzantă comedie despre supraviețuirea în cuplu” joi, 24 februarie, de la ora 20:00, și marți, 8 martie, de la ora 20:00, la Sala Rapsodia. Distribuția: Grațiela Duban și Andrei Duban. Biletele se găsesc pe www.teatrulavangardia.ro.

Expoziție. O colecție de aproximativ 300 de bijuterii, ce pot fi oferite cadou cu ocazia sărbătorii de Dragobete (24 februarie) și de 1 și 8 Martie, este scoasă la licitație de Armark în cadrul unui eveniment dedicat Mărțișorului. La „Licitația de Mărțișor – Bijuterii” puteți participa prin telefon sau online, fie înregistrând pe artmark.ro o ofertă scrisă prealabilă.

Spectacol de teatru. Duminică, 27 februarie, de la ora 16:00 și de la ora 20:00, iubitorii de teatru sunt invitați la „Sherlock Holmes și Jack Spintecatorul”. Spectacolul va avea loc la Sala Rapsodia a Teatrului Avangardia.

Dans. Marți, 29 martie, de la ora 19:00, Fundația Calea Victoriei organizează la sediu un curs practic (în cinci ședințe) intitulat „Atelier de Dans terapie”. Acesta foloseşte mişcarea, relaţia cu corpul şi dansul ca formă de relaxare, exprimare şi terapie. Este susţinut de Loredana Larionescu, psihoterapeut înregistrat la Colegiul Psihologilor din România.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe