Newsflash
Cultură

Evenimente culturale în a doua parte a lunii decembrie

de Florentina Ionescu - dec. 14 2021
Evenimente culturale în a doua parte a lunii decembrie

În a doua jumătate a lunii decembrie, puteți alege să mergeți la câteva târguri de Crăciun, dar și la spectacole de teatru ori la filme sau expoziții.

Film. Duminică, 19 decembrie, de la ora 13:30, în cadrul evenimentului „Pioniere ale cinematografiei”, puteți viziona la Cinema „Elvire Popesco” filmul „Le Roi des Aulnes”, regizat de Marie-Louise Iribe. Bilete, pe eventbook.ro.

Spectacol. Marți, 21 decembrie, de la ora 19:00, la Opera Comică pentru Copii sunteți așteptați la „Poveste de Crăciun”, un spectacol cu melodii îndrăgite de Crăciun din repertoriul internațional și românesc. Biletele pot fi cumpărate de pe bilete.ro.

Concert. Joi, 23 decembrie, de la ora 19:00, Teatru Infinit vă invită să petreceți „Un Crăciun cu Maria Răducanu” și să ascultați colinde, șansonete, muzică fado. Biletele se găsesc pe entertix.ro.

Târg. Până la 26 decembrie a.c. are loc Târgul „Fabrica de jucării”, în fața Centrului Educațional Exploratorium, zonă care se transformă în locul de joacă preferat al copiilor. Detalii pe fb.me/e/UQlNCVIG.

Târg. Urban Christmas Market este deschis zilnic, până la 23 decembrie, între orele 12.00 şi 21.00, la sediul Hanul Gabroveni din Capitală, în sălile de la parterul clădirii și în pasajului Gabroveni. Detalii pe fb.me/e/1Mq7FLUrw.

Târg. Până la 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piața Universității, are loc târgul simbol al Capitalei: Bucharest Christmas Market, un eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului. Detalii pe fb.me/e/1nd2S2oTI.

Spectacol de teatru. Marți, 28 decembrie, de la ora 20:00, Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București vă invită la spectacolul „Anonimul veneţian”, cu Ilinca Goia și Ioan Andrei Ionescu. Biletele se găsesc pe mystage.ro. 

anonimul venetian
Anonimul venețian - Credit foto: https://www.facebook.com/TNB.Ro

 

Expoziție. Până la 27 martie 2022, Muzeul Municipiului București vă așteaptă să vizitați, la Palatul Suțu din Capitală, expoziția tematică „Dress Code. Parfum de secol XIX”. Detalii pe fb.me/e/26y6LiBSg.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe