Newsflash
Cultură

Evenimente culturale noiembrie

de Florentina Ionescu - nov. 5 2021
Evenimente culturale noiembrie

Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo și Festivalul Național de Teatru sunt doar două dintre opțiunile pe care le aveți la capitolul evenimente culturale pentru urmatoarele săptămâni.

Muzică de cameră. Cea de XVI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo are loc până la 14 noiembrie în București, Brașov, Sibiu și Cluj-Napoca. Mai multe detalii despre programul concertelor acestei ediţii sunt disponibile pe site-ul festival.sonoro.ro.

Festival de Teatru. Patru producţii scenice care aparţin unor teatre europene de prestigiu („Antigona”; „Dansul Delhi”, „Wałęsa la Colonos”, „To be continued”) pot fi urmărite în secţiunea dedicată spectacolelor străine în cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru. Anul acesta, FNT se desfășoară în format online, până la 14 noiembrie, pe site-ul fnt.ro/2021.

Sherlock

Spectacol de teatru. La Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca (Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3) are loc spectacolul „Sherlock Holmes și Jack Spintecătorul”, marţi, 23 noiembrie, de la ora 18:00. Detalii pe www.teatrulavangardia.ro

Curs online. Din 10 noiembrie, în fiecare miercuri, Fundaţia Calea Victoriei organizează în mediul online „Atelier de scriere terapeutică”, susținut de Jeanina Cîrstoiu. Cursul are cinci întâlniri, iar prețul este de 375 de lei. Detalii despre înscriere și plată pe www.fundatiacaleavictoriei.ro

Artă contemporană. Din 12 noiembrie, în fiecare vineri, Fundaţia Calea Victoriei organizează în mediul online un curs teoretic de introducere în arta contemporană. Atelierul are cinci întâlniri, iar costul este de 375 de lei. Detalii pe site-ul organizatorilor.

Cursuri de pictură. Pasionații de pictură se pot înscrie duminică, 7 noiembrie, la cursuri de pictură, bandă desenată și personaje de joc, organizate de Editura Intaglio. Bogdan Gărgăriță, unul dintre autorii și ilustratorii editurii, ține în fiecare duminică cursul de ilustrație de carte, bandă desenată și personaje de jocuri (între orele 12:00 și 14:00) și cursul de pictură (între orele 15:00 și 17:00). Pentru înscrieri, puteți scrie la adresa editura.intaglio@gmail.com.

Ceai dansant. Ceainăria GreenTea din București organizează duminică, 7 noiembrie, un eveniment dedicat moștenirilor coregrafice. De la ora 17:00 sunteți așteptați la un ceai dansant, iar ingredientul principal este cel de-al doilea episod al seriei de documentare ,,Moșteniri coregrafice”, intitulat ,,Avangarda”. Intrarea la eveniment este gratuită, pe bază de rezervare la adresa dsprojects.contact@gmail.com.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe