Newsflash
Cultură

Evenimente culturale octombrie - noiembrie

de Florentina Ionescu - oct. 22 2021
Evenimente culturale octombrie - noiembrie

O serie de manifestări culturale fac mai ușor de trecut această perioadă cu mari încercări pentru fizicul și psihicul fiecăruia.

Festival de film. „Les Films de Cannes à Bucarest” aduce și în 2021 cele mai importante și mai premiate producţii cinematografice. Festivalul are loc între 22 și 31 octombrie, în Capitală, la: Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Ţăranului, Cinemateca Union, Grădina Verona. Programul complet este disponibil pe filmedefestival.ro/les-films-de-cannes.

Musical. La Teatrul Odeon are loc premiera musicalului „Cabaret”. Regia, coregrafia, costumele sunt semnate de Răzvan Mazilu. Primele reprezentaţii sunt programate în Sala Majestic sâmbătă, 23 octombrie, duminică, 24 octombrie, și joi, 28 octombrie, ora 19:00.

Curs online. Fundaţia Calea Victoriei organizează un atelier online, începând din 17 octombrie, de la ora 19:00, intitulat „Introducere în Cultura japoneză”. În trei întâlniri online, cursanţii vor aprofunda perspectivele variate asupra vieţii în Japonia.

Expoziţii. „Miercurea gratuită la MNAR” este un eveniment găzduit de Muzeul Naţional de Artă al României, care va avea loc în 3 noiembrie, între orele 11:00 și 17:00. Veţi avea ocazia să vizitaţi gratuit MNAR, dar și muzeele sale satelit: Muzeul Colecţiilor de Artă, Muzeul Theodor Pallady și Muzeul K.H. Zambaccian.

Festival de film. „UrbanEye Film Festival 2021” are loc începând cu 10 noiembrie, la Cinema Elvire Popesco din Capitală. Festivalul se va ţine într-un format hibrid, atât în mediul online, cât și offline. Programul complet și detalii despre proiecţii găsiţi pe www.urbaneye.ro.

Performance. La Green Hours, în București, are loc evenimentul „Vitrine Imposibile”. Este o experienţă imersivă, o întâlnire cu trei personaje prinse în vitrinele a trei galerii de artă de pe Calea Victoriei. Performance-urile au loc în zilele de 23 și 24 octombrie. Mai multe detalii despre orele la care au loc tururile cu spectatori, pe fb.me/e/UinJJCKn

vitrine imposibile performance

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe