Newsflash
Cultură

Evenimente culturale până la finalul lunii decembrie

de Florentina Ionescu - dec. 10 2021
Evenimente culturale până la finalul lunii decembrie

În luna decembrie, în Capitală au loc numeroase târguri de Crăciun pe care nu trebuie să le ratați dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru cei dragi.

Târg. Până la 26 decembrie a.c., Primăria Municipiului București organizează Târgul „Fabrica de jucării”, în fața Centrului Educațional Exploratorium, zonă care se transformă în locul de joacă preferat al copiilor. Detalii pe fb.me/e/UQlNCVIG

targ de jucarii

Târg. Urban Christmas Market este deschis zilnic, până la 23 decembrie, între orele 12.00 şi 21.00, la sediul Hanul Gabroveni din Capitală, în sălile de la parterul clădirii și în pasajului Gabroveni. Evenimentul a fost gândit ca o platformă de promovare a activității sectorului creativ din Bucureşti. Detalii pe fb.me/e/1Mq7FLUrw.

Poezie. Casa de Editură Max Blecher, Revista „Poesis internațional” și Institutul Blecher organizează în weekendul 11-12 decembrie a.c. un „iarmaroc de poezie”. Sunteți invitați, așadar, la Londohome (strada G-ral David Praporgescu 31, București), între orele 12:00 și 21:00. Detalii pe fb.me/e/1a6SsmKPV.

Târg. Până la 26 decembrie, pe esplanada cu statui din Piața Universității, Primăria Municipiului București vă așteaptă la târgul simbol al Capitalei: Bucharest Christmas Market, un eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului. Detalii pe fb.me/e/1nd2S2oTI.

Film. În perioada 10-12 decembrie, la Cinema „Elvire Popesco” are loc Festivalul Filmului European. În contextul actual, această ediție este una extrem de concentrată, evenimentul desfășurându-se în format hibrid: în cinema (la „Elvire Popesco”) și în online (pe eventbook.ro, 15-17 decembrie). Detalii pe fb.me/e/2QGVfHpNI.

Performance. Sâmbătă, 11 decembrie, de la ora 19:00, Unteatru vă invită la „APR [Adorație Performance-ului Radical]”. Acesta este un performance despre cultura ballroom, despre modurile în care s-a născut și a funcționat încă de la început ca o mișcare de rezistență. Detalii pe fb.me/e/RtV5Cbgx.

Atelier. Luni, 13 decembrie, de la ora 17:00, sunteți invitați să petreceți „O zi în lumea sticlei”, la Grădina Sticlarilor din București. Înainte de sărbătorile de iarnă, organizatorii vă așteaptă la un atelier de confecționat globuri și decorațiuni de Crăciun. Detalii pe fb.me/e/RF6J5irO.

Coregrafie. Marți, 14 decembrie, de la ora 18:30, Opera Națională București vă invită la „Seara Tinerilor Coregrafi”, eveniment la care participă cei mai buni studenți din cadrul universităților de profil coregrafic din București și din țară. Detalii pe fb.me/e/39B4fBFy2.

Expoziție. De miercuri, 15 decembrie, de la ora 10:00, Muzeul Municipiului București vă invită să vizitați, la Palatul Suțu din Capitală, expoziția tematică „Dress Code. Parfum de secol XIX”. Mai multe detalii pe fb.me/e/26y6LiBSg.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe