Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Experienţa 3D a Alicei

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 16 aprilie 2010

   Am avut toată bunăvoinţa, dar în afara feeriei vizuale, nu m-am simţit înghiţită ori cufundată în poveste. A fost un film ca oricare altul, ceea ce mi se pare cu mult mai grav! Nu m-a impresionat, nu m-a răvăşit complet. Nu, nu l-am văzut la IMAX, ci la un 3D clasic, oricum înţeleg că nici IMAX-ul nu a fost cine ştie ce, mai multă splendoare vizuală şi un sunet mai bun. Altfel, nimic. Oricât de fan Tim Burton ai fi, tot simţi că ceva lipseşte. Şi lipseşte, într-adevăr. Firul poveştii lui Tim Burton din Alice în Ţara Minunilor este firav şi plictisitor pe alocuri, concentrarea pleacă, nu rămâi decât cu o poveste despre Bine şi Rău spusă mai degrabă pe înţelesul copiilor decât cu nuanţe filosofice. Există fragmente simpatice, însă atunci când te reîntorci în Lumea Minunilor, acolo unde nu există limite ale imaginaţiei, iar tot ce faci este să crezi că trăieşti această experienţă. (...)
 

Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.