Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Filmul “Hippocrate” va rula vineri la “Cinema sub clar de Lună”

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu joi, 20 august 2020, ora 09:26

O serie de pelicule premiate vor putea fi vizionate până pe 27 septembrie într-un spațiu inedit din centrul Bucureștiului. Vinerea aceasta va rula comedia franțuzească “Hippocrate”.

Proiecțiile de la “ Cinema sub clar de Lună” au loc la sfârșit de săptămână, într-un spațiu de lângă Casa Florescu-Manu, pe Calea Victoriei nr. 192A (vizavi de Casa Vernescu), spațiu ce permite prezența a maximum 150 de spectatori, cu respectarea regulilor de distanțare.

Bucureștenii au astfel ocazia să vizioneze, pe ecran mare, filme de festival, de exemplu cele care au deschis și închis TIFF-ul de anul acesta, dar și alte producții europene premiate sau de mare succes.

afis hippocrate

Astfel, în această vineri va rula Hippocrate, o comedie franțuzească cu un premiu Cesar în 2015, care spune povestea unui tânăr rezident, ce a prins post într-un mare spital datorită faptului că tatăl său lucrează acolo. Însă rezidentul nu se descurcă prea grozav cu pacienții, spre deosebire al alți colegi de-ai săi... Vă sună cunoscută situația?

afis pacientii

Și duminică va fi proiectat tot un film care se referă la sistemul medical, respectiv “Pacienții”, regia Grand Corps Malade și Mehdi Idir, care a avut premiera în 2017. Filmul este considerat un debut-fenomen, având peste un mllion de spectator în Franța.

Puteți vedea programul integral al proiecțiilor și rezerva bilete aici.

 

Etichete: cinema Hippocrate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.