Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

FOCALIZARE ASUPRA AFECŢIUNILOR RESPIRATORII

Viața Medicală
Dr. M. D. vineri, 11 iunie 2010

   Răsfoind nr. 3/2010 al revistei „de atitudine şi informare“ (cum se autodefineşte, fără a proba neapărat) MEDIC.RO, am descoperit câteva articole utile: Managementul actual al bolii de reflux gastro-esofagian (dr. Dan Piţigoi, prof. dr. Victor Stoica, dr. Adrian Gosav, prof. dr. Mircea Dinulescu); Tratamentul otitelor medii acute şi cronice la copil (dr. Sebastian Cozma); Despre tulburările de somn în copilăria mică (psihoterapeut Diana Stănculescu). Cele 22 de pagini-supliment sunt dedicate afecţiunilor respiratorii. (...)

Astfel, Tudor P. Toma prezintă Evaluarea şi tratamentul astmului bronşic. Protocol clinic aplicat în Marea Britanie. În această ţară, majoritatea pacienţilor cu AB sunt diagnosticaţi şi trataţi de medicul de familie. Cei cu astm sever sau dificil de controlat sunt trimişi pentru evaluare şi tratament la clinici de pneumologie. Protocolul este constituit pe baza Ghidului Naţional pentru Astm al Societăţii de Pneumologie din Marea Britanie. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.