Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Furtunile tinereţii

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 19 martie 2010

  Mă simt bătrână, dar nu şi înţeleaptă. „An Education“ merită văzut pentru minuţioasele detalii ale adolescenţei, dar şi pentru interpretarea extraordinară.
  Este pe ultima sută de metri înaintea examenelor de absolvire. Este talentată, genul de copil care s-a aplecat conştiincios asupra viitorului său. Studiază violoncelul, latina, iar Oxfordul este ţinta ei imediată. Ambiţiosul început de drum al lui Jenny (Carey Mulligan) pune în lumină principiile sănătoase ale formării tânărului. Londra anilor ’60 este fundalul care se pretează perfect poveştii, iar Mulligan pare a fi corespondenta lui Audrey Hepburn din filmele americane. (...)

An Education este unul dintre cele mai drăguţe filme intrate în competiţia Globurilor de Aur. O poveste sensibilă, cu o eleganţă aparte, o raritate în ultimul timp. Lone Scherfig (regie) şi Nick Hornby (scenariu) ating punctele sensibile ale maturizării tinerei Jenny. Nici Italiana pentru începători, primul film al lui Scherfig, nu a fost deloc rău, însă acum parcă aduce mai mult stil. „Sundance“-ul i-a adus două premii – pentru cea mai bună imagine de film-dramă, secţiunea internaţional şi premiul publicului, nominalizat fiind şi pentru marele premiu al juriului. (...)
Articolul integral îl puteti citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.