Newsflash
Cultură

HOSPICE Casa Speranței direcționează 50% din încasările unui film pentru refugiații din Ucraina

de Florentina Ionescu - mar. 9 2022
HOSPICE Casa Speranței direcționează 50% din încasările unui film pentru refugiații din Ucraina

Primul film fantastic produs în România în ultimii 30 de ani adresat generației contemporane de părinți și copii „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie” va putea fi vizionat exclusiv în cinematografele din toată țara începând cu 25 martie.

Povestea prieteniei dintre copii și adulți este creată în filmul regizat de Andrei Huțuleac cu ajutorul unei distribuții excepționale din care fac parte Matei Dima (Bromania), Cosmin Nedelcu (Micutzu), Teodor Corban, Grigorie Silișteanu, Ada Condeescu și Irina Margareta Nistor. 

Copacul dorintelor

Având în vedere contextul actual, HOSPICE Casa Speranței și partenerii săi vor direcţiona jumătate din încasările rezultate din vânzările de bilete ale filmului în cinematografe către suportul refugiaţilor ucrainieni, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției:

„Centrul socio-medical de la Adunaţii Copăceni, acolo unde se şi întâmplă acţiunea filmului, a devenit spaţiu de cazare pentru mame şi copii din Ucraina, iar echipele HOSPICE din Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti s-au mobilizat exemplar pentru a oferi suport celor care au nevoie”, a spus Mihai Mănescu, scenarist şi producător al filmului. 

Mai jos puteți vedea trailerul filmului „Copacul Dorinţelor: Amintiri din copilărie”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe