Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Importantă bază de date pentru specialişti

Viața Medicală
Dr. Bogdan BACIU vineri, 29 ianuarie 2010

Lucrarea TRAUMATOLOGIE OSTEOARTICULARĂ, ediţia a III-a, semnată de dl conf. dr. Gheorghe Tomoaia, reprezintă o analiză riguroasă şi o aducere la zi a celor mai importante cunoştinţe despre traumatologia aparatului osteoarticular. Cartea este prefaţată de distinsul prof. dr. Nicolae Gorun, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale şi al Academiei Oamenilor de Ştiinţă, care se exprimă laudativ: „Stil clar de redactare, conţinut ştiinţific“, şi „aspect (…) grafic şi calitate imagistică (…)“.

   Volumul actual este conceput în spiritul tratatelor de traumatologie, astfel încât cititorul are la dispoziţie nu numai noţiuni de clinică şi tehnică chirurgicală, dar şi date de anatomie, fiziologie şi tratament. Experienţa personală încununează valoarea incontestabilă a acestei ediţii.
   Modul de prezentare, actualitatea cunoştinţelor şi sistematizarea excelentă a conţinutului fac din această carte un foarte bun ghid pentru medicii rezidenţi ortopezi sau din specialităţi înrudite, dar şi pentru cei aflaţi la început de carieră. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.