Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

ÎN SPRIJINUL FARMACISTULUI PRACTICIAN

Viața Medicală
Dr. Valeriu MIHĂIERU vineri, 4 decembrie 2009

„Revista de informare pentru farmacişti“ FARMACIST.RO publică, în nr. 128, câteva articole de interes general pentru colegii din oficină, începând cu ANM, informează despre medicamente noi cu autorizaţie de punere pe piaţă validă în România (farm. primar Nela Vîlceanu): (...)

: Stelara (ustekinumab – inhibitor de IL) şi Fablin (tartrat de lasofoxifen – un modulator selectiv al receptorilor estrogenici) şi continuă cu Propuneri la proiectul de Lege pentru modificarea Legii farmaciei nr. 266/2008 (susţinute în Camera Deputaţilor prin prof. dr. D. Lupuleasa şi farm. princ. Elena Popescu) însoţite de o Scrisoare deschisă adresată aceluiaşi for, cuprinzând motivaţiile legate de situaţia în domeniu din Europa şi România. Alte două texte din aceeaşi categorie sunt: Reforma preţurilor, prescrierea medicamentelor şi perspectivele businessului farmaceutic (P. Crăciun, director general Cegedim, România) şi interviul acordat dnei Mădălina Mihălţianu – redactorul-şef al publicaţiei, de către dna Alice David, Senior Pharma Brand Manager al unui lanţ de farmacii, laureata din 2008 a premiului „Carol Davila“ pentru proiecte de responsabilitate socială. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.