Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Încă o stea

Viața Medicală
Mirela DUMITREAN vineri, 6 mai 2011

   Duminică 1 mai a.c., o nouă „stea“ a fost dezvelită pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti. Cu ocazia zilei sale de naştere, actriţa Maia Morgenstern a primit un cadou special: o stea pentru întreaga sa carieră din teatru şi film. Născută la Bucureşti, artista a studiat la Academia de Teatru şi Film, urcând apoi pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ până în 1988, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat din Capitală, după care s-a alăturat Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale“. (...)

   Duminică 1 mai a.c., o nouă „stea“ a fost dezvelită pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului din Bucureşti. Cu ocazia zilei sale de naştere, actriţa Maia Morgenstern a primit un cadou special: o stea pentru întreaga sa carieră din teatru şi film. Născută la Bucureşti, artista a studiat la Academia de Teatru şi Film, urcând apoi pe scena Teatrului Tineretului din Piatra Neamţ până în 1988, apoi la Teatrul Evreiesc de Stat din Capitală, după care s-a alăturat Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale“. Totodată, Maia Morgenstern a jucat şi în numeroase filme. Printre rolurile sale notabile se numără Nela în Balanţa, Lola Lola în Îngerul albastru, Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard, Fecioara Maria în Patimile lui Hristos, în regia lui Mel Gibson, iar lista poate continua.
   La scurta ceremonie, alături de Maia Morgenstern a fost prezent dl George Ivaşcu, directorul Teatrului „Metropolis“, afirmând despre sărbătorită: „este un brand al culturii româneşti cu care ne putem mândri în lume“. În cadrul proiectului cultural Walk of Fame, Maia Morgenstern este a cincea „stea“, alăturându-se altor mari personalităţi ale teatrului românesc: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Amza Pellea.

 

 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.