Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

ÎNNOIRI

Viața Medicală
Dr. Al. TRIFAN vineri, 8 ianuarie 2010

Societatea de Neurologie şi Psihiatrie a Copilului şi Adolescentului din România (SNPCAR) aşază pe standul publicaţiilor medicale o revistă înnoită. Într-adevăr, vol. 12, nr. 3/2009 al revistei sale arată mai multe schimbări iniţiate de redactorul-şef Axinia Corcheş, recent aleasă preşedinte al SNPCAR. (...)

Colegiul naţional de redacţie este alcătuit pe principiul operativ, spre deosebire de alte publicaţii în care acesta este în cea mai mare parte onorific. Cuprinsul conţine, pe lângă listarea titlurilor articolelor, şi enumerarea subtitlurilor, deşi numele autorilor lipsesc de aici, fiind menţionate doar la începutul fiecăruia din textele lor. Poate este mai bine aşa, deoarece obligă pe cititorii curioşi să caute, în cuprinsul revistei, identitatea semnatarilor. În prezentarea temelor se observă o elaborare mai mare şi o supervizare mai atentă. Sunt publicate sinteze utile pentru clinician, ca de exemplu: Tulburări psihice în epilepsiile temporale la copil (Daniel Crăciun, Niculina Butoianu, Sanda Măgureanu), Spectrul neurologic al nistagmusului şi psoclonusului (Constantin Lupu) şi Paralizia facială de tip periferic Charles Bell la copil şi adolescent. Fizioterapie şi recuperare funcţională (Ligia Robănescu, Cristina Bojan, M. Stoicescu).
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.