Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Între Apollo şi Esculap

Viața Medicală
Dr. Constantin BOGDAN miercuri, 1 mai 2013
   Ploieştiul a fost recent gazda unei manifestări care a reunit, într-un program armonios alcătuit, medicină, cultură, spiritualitate, religie. Sediul Filarmonicii „Paul Constan­tinescu“ a constituit decorul adecvat pentru o întâlnire a medicilor reprezentând Fundaţia „Recipio“ (pentru propăşirea şi promovarea medicinii practice şi ştiinţifice) la un moment literar, prezentarea, de către dr. Mihai Belaşcu, iniţiator şi organizator al întregii manifestări, a cărţii de poezie publicate de dr. Genoveva Niţă şi un recital de versuri susţinut de actorul Eusebiu Ştefănescu; o expoziţie de pictură, Traian Brădean, Horea Cucerzan, Alexandru Cristea, Ovidiu Paştină; eseul „Femeia şi Iisus Hristos“ prezentat de dr. Mihai Belaşcu; un moment muzical, evocarea de către Alexandru Bădulescu a primului festival naţional de jazz desfăşurat la Ploieşti (6–9 aprilie 1969) şi un recital de pian susţinut de medicul Adrian Eugen Căpşună.
   Manifestarea a fost deschisă de prof. dr. Ion Bruckner, cu tema: „Aspirina – între medicină şi practica vieţii“. Într-un cadru festiv, acesta a primit din partea Fundaţiei „Recipio“ o diplomă de excelenţă şi „Colanul de catifea violet cu fir aurit“.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.