Newsflash
Cultură

Joc de societate cu piese roz, creat pentru a atrage atenția asupra cancerului mamar

de Florentina Ionescu - oct. 21 2021
Joc de societate cu piese roz, creat pentru a atrage atenția asupra cancerului mamar

Creatorii jocului de societate „Ticket To Ride” au creat o variantă nouă, cu piese roz, pentru a contribui la cercetarea în domeniul cancerului de sân.

Pentru că luna octombrie este luna dedicată conștientizării asupra cancerului mamar, compania Asmodee care distribuie jocul și compania Days of Wonder, care este editor de jocuri de societate, au semnat un parteneriat cu Breast Cancer Research Foundation (fundația pentru cercetări în domeniul cancerului de sân) pentru a lansa pe piață jocul „Ticket to Ride: Play Pink”, o ediție limitată pentru popularul joc de societate (boardgame) care presupune crearea unor rute de cale feroviară pe o hartă uriașă. 

ticket-to-ride-play-pink-cutie-roz-cancer-mamar
Sursa foto: https://www.dicebreaker.com/

Această ediție nouă și limitată, cu locomotive, vagoane și gări are piese (trenulețe și forme de tren) de culoare roz. Totodată, pentru fiecare joc „Ticket to Ride: Play Pink” cumpărat, compania Asmodee va dona 2 dolari către Breast Cancer Research Foundation, scrie thepopinsider.com. Pe cutia jocului este prezent și simbolul campaniei, fundița roz, care arată lupta împotriva cancerului de sân.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe