Newsflash
Cultură

Liber la spectacole de cultură

de Cristina GHIOCA - mai 7 2021
Liber la spectacole de cultură

Instituţiile de cultură din București și din ţară anunţă reluarea spectacolelor de săptămâna aceasta, în contextul măsurilor de relaxare intrate în vigoare de luni.

Teatrul Mic din București se redeschide pentru public sâmbătă, 8 mai, cu spectacolul „Bull”. Alte două premiere sunt programate în 9 mai și, respectiv, 15 mai: „Emigranţii” și „Omul cu oglinda”, anunţă Agerpres. Tot pe 8 mai își reiau activitatea Teatrul Nottara din București, cu piesa „Aici nu-i de joacă”, Teatrul Tudor Vianu din Giurgiu și Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi. La Giurgiu este programat un spectacol pentru copii – „Alin și Lampa Fermecată”, în timp ce în Galaţi vor avea loc două spectacole: „Mame” (sâmbătă) și „Pasagerii” (duminică). Și Opera Naţională București își reia spectacolele cu public în weekendul 8-9 mai, cu concertul „Messa da Requiem” de Giuseppe Verdi, dedicat memoriei victimelor COVID-19.

        TNB a anunţat că își va redeschide porţile în 14 mai, cu spectacole organizate simultan în patru săli. Două dintre acestea vor fi premiere: „Să vorbim despre viaţă” și „Bună seara, domnule Ahman”. Tot în 14 mai are loc și prima piesă cu public pusă în scenă la Teatrul Stela Popescu – „Ceapa”, urmând ca, o zi mai târziu, să-și reia activitatea și Teatrul Odeon.

ETICHETEteatre

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe