Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Lumină, tehnologie și muzică la Festival

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 10 septembrie 2021

Capitala găzduiește în 18 septembrie cea de-a șaptea ediţie a festivalului iMapp Bucharest. Anul acesta, evenimentul celebrează reluarea treptată a vieţii în contextul pandemiei de COVID-19.

cerb

Festivalul iMapp Bucharest – Winners League este unul dintre cele mai mari concursuri internaţionale de 3D video mapping din lume. Anul acesta, festivalul a ajuns la cea de-a șaptea ediţie și va avea loc sâmbătă, 18 septembrie, în Piaţa Constituţiei din București, începând cu ora 17:00. Maparea video (sau video mapping-ul) este o tehnică ce utilizează imagini 3D complexe, care dau viaţă clădirii prin forme și culori, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza și remodela suprafaţa de proiecţie. Astfel, „conturul” clădirii devine principalul protagonist al unui spectacol dinamic, o adevărată iluzie optică.

        Cei care vor veni în 18 septembrie în Capitală vor vedea proiecţii video pe a doua cea mai mare clădire administrativă din lume, folosind o suprafaţă de 23.000 de metri pătraţi.

Intersecţia dintre arte

        Proiecţiile din cadrul festivalului nu se vor rezuma doar la suprafaţa Palatului Parlamentului. În Piaţa Constituţiei vor avea loc numeroase evenimente conexe, la intersecţia dintre tehnologie și muzică: show-uri de video mapping și un concert susţinut de trupa Subcarpaţi. Intrarea este liberă, iar accesul se face începând cu ora 17:00.

        A șaptea ediţie a iMapp Bucharest celebrează modul în care oamenii își reiau treptat viaţa. Tema concursului de video mapping de anul acesta este „The show must go on” (Spectacolul trebuie să continue) și prezintă domenii de impact în societatea contemporană (arta, muzica, sportul, educaţia și turismul), care au capacitatea de a se reinventa și de a asigura efervescenţa și dinamismul unei vieţi care ne-a lipsit tuturor atât de mult în pandemie. Astfel, în 18 septembrie, cei mai buni artiști de video mapping vor reinterpreta faţada Palatului Parlamentului prin lucrări artistice care utilizează lumina, tehnologia și muzica pentru a reda viziunea proprie asupra acestei teme.

Etichete: iMapp

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.