Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Luni, 13 iunie, începe Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 10 iunie 2022, ora 17:28

Bucureștenii, în special locuitorii Sectorului 1, sunt așteptați pe Calea Griviței, la Festivalul de Teatru Independent „Undercloud”.

Spectacole de teatru jucate exclusiv de tineri artiști independenți, spectacole de dans contemporan, lansări de carte, performance-uri, prezentare de costume de teatru sunt o parte dintre evenimentele propuse la ediția a XV-a a Festivalului de Teatru Independent Undercloud”, organizat de Fundația Calea Griviței, în perioada 13-19 iunie 2022 și susținut de Primăria Sectorului 1. 

undercloud

Astfel, Primăria Sectorului 1 al Capitalei invită locuitorii din această zonă administrativă luni, la ora 20:00, în deschiderea festivalului, la spectacolul „Nunta” în regia lui Chris Simion, un spectacol călătorie care va începe la UNARTE (Calea Griviței nr. 28) și se va termina la Biserica Sfinții Voievozi, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției. 

Pe tot parcursul festivalului, la spectacolele care presupun achitarea de bilete, 10% din capacitatea sălii va fi rezervată exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1, iar la spectacolele care presupun intrarea pe bază de invitație, 20% din capacitatea sălii va fi rezervată exclusiv și gratuit locuitorilor Sectorului 1. Rezervarea locurilor se va face telefonic la numărul de contact al Fundației Calea Griviței, iar accesul se va efectua pe baza cărții de identitate.

În acest an, festivalul va avea loc în Sectorul 1, în perioada 13-19 iulie 2022, în următoarele locații: Teatrul Dramaturgilor, Muzeul Literaturii, Biserica Sfinții Voievozi, UNARTE, J'ai Bistrot, Black Habit și Grivița 53, precum și în spațiile adiacente de pe Calea Griviței.

Primăria Sectorului 1 susține acest festival ca un proiect inclus în strategia de revitalizare a zonei istorice axată pe Calea Griviței.

Mai multe detalii despre întregul festival le puteți consulta accesând site-ul oficial al evenimentului: www.undercloud.ro.

Etichete: Undercloud festival de teatru teatru independent primaria sectorului 1 sectorul 1 fundatia calea grivitei Chris Simion

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.