Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Magie de Sânziene

Viața Medicală
Dr. Raluca BULEA vineri, 15 iulie 2011

   La finalul Nopţii institutelor culturale din acest an, s-a predat simbolic ştafeta conducerii UE, de la Ungaria la Polonia. De Sânziene, institutele s-au întrecut în experimente avangardiste de artă audiovizuală, culinară şi fotografică. Despre magia şi puterile speciale ale unei astfel de nopţi culturale ne scrie dna dr. Raluca Bulea. (...)

   Legendele spun că noaptea de Sânziene este una plină de magie şi mister şi că se petrec atunci lucruri ieşite din comun. Şi cum Ielele care o guvernează au puteri cu totul deosebite, este posibil ca influenţa lor să mai dureze puţin, măcar cât să mai dăruiască pământenilor încă o noapte specială, de bucurie pentru simţuri şi suflete, aşa cum este de fiecare dată Noaptea institutelor culturale. Ajunsă anul acesta la cea de-a cincea ediţie, coordonată de Forumul Cultural Austriac, manifestarea a reunit, timp de 14 ore, evenimente propuse de membrii clusterului EUNIC România: British Council, Centrul Ceh, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Forumul Cultural Austriac, Fundaţia Culturală Greacă, Institutul Goethe, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Francez, Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso“, Institutul Polonez şi Delegaţia Wallonie-Bruxelles, cărora li s-a alăturat Institutul Camões, prin intermediul Ambasadei Portugaliei la Bucureşti.
   Declarat sau nu, organizatorii au dorit şi au reuşit să implice în programul unei după-amieze, seri şi nopţi fierbinţi de sfârşit de Cireşar bucureşteni de toate vârstele, pentru ca fiecare să poată găsi un motiv şi să uite arşiţa de afară, graţie întâlnirilor multiculturale la care avea ocazia să ia parte. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.