Newsflash
Cultură

Maraton pentru iubitorii de carte

de Cristina GHIOCA - mar. 26 2021
Maraton pentru iubitorii de carte

Peste o sută de scriitori vor discuta sau își vor lansa cărţile la LibFest, târgul de carte online, organizat în perioada 25-28 martie.

Printre autorii români care vor intra în dialog live în cadrul târgului organizat de Libris.ro se numără: Mircea Cărtărescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Alec Blenche sau Otilia Mantelers. Alte intervenţii îi vor avea ca protagoniști pe Eric-Emmanuel Schmitt, Ismail Kadare și Irvin Yalom.

Fiecare zi de târg va avea cel puţin câte un eveniment online programat la fiecare jumătate de oră. Intervenţiile vor fi disponibile atât live, cât și sub formă de înregistrare, pe site, pe pagina de Facebook a Libris.ro și a evenimentului dedicat, precum și pe canalul de YouTube Libris.ro. Peste 100 de edituri vor prezenta titlurile noi, cărţile bestseller și volume-eveniment în standuri virtuale.

Vizitatorii vor regăsi peste 25.000 de titluri, însumând un milion de volume, toate la reducere. Reducerile acordate în cele patru zile vor varia între 15% și 80%, iar 3.000 dintre cărţile prezentate vor avea autograful autorului. Între cei care au acceptat să își semneze volumele se numără: Varujan Vosganian, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Cristina Andone, Iv cel Naiv, Maia Morgenstern și Corina Chiriac.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe