Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Maraton pentru iubitorii de carte

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 26 martie 2021

Peste o sută de scriitori vor discuta sau își vor lansa cărţile la LibFest, târgul de carte online, organizat în perioada 25-28 martie.

Printre autorii români care vor intra în dialog live în cadrul târgului organizat de Libris.ro se numără: Mircea Cărtărescu, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Radu Paraschivescu, Teodor Baconschi, Alec Blenche sau Otilia Mantelers. Alte intervenţii îi vor avea ca protagoniști pe Eric-Emmanuel Schmitt, Ismail Kadare și Irvin Yalom.

Fiecare zi de târg va avea cel puţin câte un eveniment online programat la fiecare jumătate de oră. Intervenţiile vor fi disponibile atât live, cât și sub formă de înregistrare, pe site, pe pagina de Facebook a Libris.ro și a evenimentului dedicat, precum și pe canalul de YouTube Libris.ro. Peste 100 de edituri vor prezenta titlurile noi, cărţile bestseller și volume-eveniment în standuri virtuale.

Vizitatorii vor regăsi peste 25.000 de titluri, însumând un milion de volume, toate la reducere. Reducerile acordate în cele patru zile vor varia între 15% și 80%, iar 3.000 dintre cărţile prezentate vor avea autograful autorului. Între cei care au acceptat să își semneze volumele se numără: Varujan Vosganian, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Cristina Andone, Iv cel Naiv, Maia Morgenstern și Corina Chiriac.

Etichete: targ de carte LibFest

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.