Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Melcul fortificat

Viața Medicală
Dr. Radu GOLOGAN vineri, 24 august 2018
    Cetatea Rupea reprezintă unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul României. Construită de sași în secolul al XIV-lea, cetatea servea drept refugiu pentru populația din satele învecinate. Era situată strategic, la îmbinarea drumurilor ce făceau legătura între Transilvania, Moldova și Țara Românească. Este un edificiu remarcabil chiar și pentru cel mai grăbit călător, mai ales după recenta reabilitare, care îi aduce un plus de atractivitate. Structura spiralată ce i-a atras numele de „Melcul fortificat” și istoricul de la prima atestare documentară fac din acest loc o mostră autentică a fortificațiilor din Evul Mediu.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.