Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Misterioasa poveste a Turistului

Viața Medicală
Ilinca BELCIU vineri, 20 mai 2011

   Turistul e genul de film care te prinde de la bun început şi are toate ingredientele unui action cu un conflict promiţător. Angelina Jolie este, fără îndoială, o apariţie răvăşitoare, arată impecabil, unii vor spune că poate mult prea bine (desprinsă din reviste luxoase), e misterioasă de la prima până la ultima secvenţă în rolul Elisei – un agent sub acoperire care s-a îndrăgostit de mafiotul Alexander Pearce, pe care îl anchetează. Iar acest domn respectabil care a reuşit să joace pe degete nu doar milioane de euro, dar şi Interpolul ori mafia rusească, reuşeşte să ne ţină în suspans: îşi va face apariţia până la final sau nu? (...)

   Turistul e genul de film care te prinde de la bun început şi are toate ingredientele unui action cu un conflict promiţător. Angelina Jolie este, fără îndoială, o apariţie răvăşitoare, arată impecabil, unii vor spune că poate mult prea bine (desprinsă din reviste luxoase), e misterioasă de la prima până la ultima secvenţă în rolul Elisei – un agent sub acoperire care s-a îndrăgostit de mafiotul Alexander Pearce, pe care îl anchetează. Iar acest domn respectabil care a reuşit să joace pe degete nu doar milioane de euro, dar şi Interpolul ori mafia rusească, reuşeşte să ne ţină în suspans: îşi va face apariţia până la final sau nu? Regizorul Florian Henckel von Donnersmarck (cunoscut şi pentru filmul The Lives of Others) menţine suspansul, aducând în scenă un alt actor faimos care face deliciul spectatorului indiferent de rol: Johnny Depp, la fel de încântător ca întotdeauna, într-o interpretare desăvârşită. Îl joacă pe Frank, un american din Wisconsin, profesor de matematică, pasionat de cărţile de spionaj, pornit prin lume să se regăsească, să îşi petreacă vacanţa. Iar încurcătura cea mai mare se produce exact atunci când Elise şi Alexander decid să creeze puţină diversiune în urmărirea şi depistarea lui de către Serviciile Secrete. Iar turistul Frank este momeala perfectă pentru a distrage atenţia şi a lăsa impresia că el este temutul om care a reuşit să fenteze administraţia financiară americană prin neplata taxelor. Elise îl alege pe Frank din întâmplare, odată suită în trenul care îi va duce spre Veneţia. Şi desigur că o femeie atât de specială nu poate trece neobservată, la fel cum nici el, un bărbat bine, nu poate rămâne indiferent unor avansuri chiar şi voalate. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.