Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Noesi - copiii

Viața Medicală
Dr. Eugenia GROSU-POPESCU vineri, 21 august 2009

Cartea pe care o prezentăm a fost concepută şi elaborată în 22 de ani, din 1976 până în 1998, când a fost publicată în Spania, şi se bazează pe o experienţă chirurgicală de peste 30 de ani, în care – arată autorul ei – aplicând noesiterapia, sistemul imunitar al pacienţilor s-a dovedit în stare să scurteze la maximum convalescenţa şi să reducă la zero infecţiile postoperatorii, pe baza „reacţiei biologice pozitive“ (RBP). (...)

   Dr. Angel Escudero din Valencia, Spania, este fondatorul şcolii medicale umaniste de noesiterapie. Începând din 1972, el aplică psihoanalgezia în intervenţii chirurgicale. Din 1975, ţine conferinţe, cursuri şi seminarii pe această temă. Academia Regală de Istorie l-a înscris în „Dicţionarul biografic al istoriei Spaniei şi al imperiului ei“. Ideile lui nu rămân cantonate strict în medicină. O primă concluzie: „Pe măsură ce veţi continua să citiţi, ştiu că vă veţi gândi la transcendenţa pe care ar putea s-o aibă aceste învăţături, dacă ar fi generalizate la maximum, atât în medicină cât şi în exterior, în orice domeniu de activitate umană“. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în săptămânalul nostru, "Viaţa medicală".

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.