Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Nottara revine pe bulevard

     Teatrul Nottara își va redeschide porțile sediului din bulevardul Magheru odată cu cea de-a patra ediție a Festivalului internațional de teatru Fest(in) pe Bulevard, care va avea loc între 10 și 22 octombrie 2016.
     Potrivit site-ului instituției, acest lucru va fi posibil datorită rezultatelor bune ale expertizei seismologice realizate la cele două imobile în care își desfășoară activitatea. Spectacolele au fost suspendate în vechiul sediu în urmă cu șapte luni din cauza promulgării legii care prevede interzicerea activităților de acest fel în clădiri cu risc seismic ridicat.
     Specialiștii recomandă adoptarea unor măsuri de consolidare a edificiului, pentru o desfășurare în condiții optime a activității culturale. (C. T.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.