Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

NUMĂR BINE ÎNCHEGAT

Viața Medicală
Prof. dr. Dan L. DUMITRAŞCU vineri, 7 ianuarie 2011

   În domeniul publicisticii medicale, câteva reviste româneşti au dobândit prestigiu internaţional şi mult râvnitul factor de impact. Altele se străduiesc să ajungă la acelaşi nivel, binecunoscută fiind concurenţa pe piaţa revistelor medicale. Între acestea din urmă şi-a făcut apariţia de câţiva ani JURNALUL MEDICAL BRAŞOVEAN. Apariţia sa este legată de faptul că Braşovul luptă din răsputeri să ajungă pe prima scenă a medicinii româneşti şi are şanse să o facă. (...)

   În domeniul publicisticii medicale, câteva reviste româneşti au dobândit prestigiu internaţional şi mult râvnitul factor de impact. Altele se străduiesc să ajungă la acelaşi nivel, binecunoscută fiind concurenţa pe piaţa revistelor medicale. Între acestea din urmă şi-a făcut apariţia de câţiva ani JURNALUL MEDICAL BRAŞOVEAN. Apariţia sa este legată de faptul că Braşovul luptă din răsputeri să ajungă pe prima scenă a medicinii româneşti şi are şanse să o facă. Braşovenii au o tradiţie deosebită (aici a realizat Honterus o clasificare a bolilor pe când în principatele româneşti ne găseam la nivel de bolniţe). Şi după cum se dezvoltă Facultatea de Medicină de acolo, revista lor are cele mai bune premise de succes. Revista cu acronimul JMB (a se observa că ne duce cu gândul la BMJ!) este editată împreună de Facultatea de Medicină a Universităţii „Transilvania“ din Braşov şi de Colegiul Judeţean al Medicilor. Semnalăm apariţia numărului 2 din 2010 (anul VI), îngrijit de prof. dr. Laurenţiu Nedelcu. Acest număr este foarte bine închegat, reuşind un echilibru între diversele secţii: cercetare fundamentală şi clinică, referate şi varia. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC