Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O boală care se ia

Viața Medicală
Dr. E. G.-P. vineri, 4 septembrie 2009

Mai ceva ca gripa porcină, reluările fac ravagii nu numai la televiziune, ci şi la radio, în binecuvântata perioadă a concediilor. Vom avea o senzaţie clară de disconfort ascultându-le, dacă am apucat să credem că jurnalismul radiofonic este „jurnalismul lui acum“ şi că „acum“ înseamnă ceea ce s-a petrecut într-un interval de 24 de ore. (...)

   Dincolo de buletinele de ştiri, de radiojurnalele conţinând informaţii mai mult sau mai puţin de actualitate, multe producţii difuzate în
perioada încă estivală sunt, de fapt, redifuzate, cei care ni le dăruiesc bazându-se, probabil, pe principiul „repetiţia e mama învăţăturii“. (...)
   În concluzie, pentru că dispreţul faţă de beneficiari, materializat în mănunchiuri de emisiuni cu informaţii din alt anotimp, nu merită o cronică propriu-zisă (nici măcar una reluată), încheiem aici, cu speranţa că se încheie, prin venirea toamnei, perioada vorbelor spuse aiurea. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.