Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

O inegalabilă stea

Viața Medicală
Mirela DUMITREAN joi, 15 septembrie 2011

   Duminică, 4 septembrie a.c., a avut loc un eveniment organizat de Teatrul „Metropolis“: Tamara Buciuceanu-Botez a devenit ce-a de-a şaptea personalitate culturală care primeşte o „stea“, pentru întreaga sa carieră în teatru şi film, pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului. Dl George Ivaşcu, directorul Teatrului „Metropolis“ a subliniat: „Sunt actori care clădesc nu doar personaje, ci lumi întregi. Sunt oameni care, prin vraja pe care o poartă în voce şi în priviri, pot transforma un loc într-un spaţiu infinit, magic… Tamara Buciuceanu-Botez îşi onorează personajele cu veridicitate, jucând pentru un public care, la rândul lui, savurează fiecare reprezentaţie a domniei sale“. Artista a jucat pe numeroase scene: Giuleşti, Bulandra, Naţional sau Teatrul de Comedie, cu roluri importante în: „Coana Chiriţa“, „Romeo şi Julieta“, „Scaunele“, „Cumetrele“, „Doctor fără voie“, precum şi în peste 25 de filme – personajul său emblematic fiind profesoara „Isoscel“ din seria „Liceenii“, iar lista poate continua. La eveniment, a participat şi dl prof. dr. Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care i-a înmânat actriţei Placheta Oraşului Bucureşti, semn de recunoştinţă pentru întreaga sa carieră.

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.