Newsflash
Cultură

Premieră: „Regele Richard: Crescând Campioni” intră în cinematografele din România

de Florentina Ionescu - nov. 16 2021
Premieră: „Regele Richard: Crescând Campioni” intră în cinematografele din România

Filmul „Regele Richard: Crescând campioni” are premiera în țara noastră vineri, 19 noiembrie 2021.

Bazat pe povestea adevărată care va inspira lumea, „ Regele Richard: Crescând Campioni” al Warner Bros. Pictures, urmărește călătoria lui Richard Williams. 

Regele Richard Crescand campioni (1)

Acesta este un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai extraordinari talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe sportul de tenis pentru totdeauna.

De două ori nominalizatul la Oscar, Will Smith joacă rolul lui Richard, sub îndrumarea lui Reinaldo Marcus Green, se arată într-un comunicat transmis redacției.

Urmărind o viziune clară a viitorului lor și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare. Filmul profund mișcător arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea. 

Aunjanue Ellis joacă rolul mamei fetelor, Oracene „Brandi” Williams. Saniyaa Sidney joacă rolul lui Venus Williams. DeAunjanue Ellis joacă rolul Serena Williams. 

Regele Richard Crescand campioni (2)

Tony Goldwyn joacă rolul antrenorului Paul Cohen și Jon Bernthal interpretează rolul antrenorului Rick Macci. Distribuția îi mai include și pe Andy Bean, Kevin Dunn și Craig Tate.

Green a regizat „Regele Richard” după un scenariu scris de Zach Baylin. Producătorii au fost Tim White și Trevor White prin compania lor Star Thrower Entertainment și Will Smith prin compania sa Westbrook. 

Regele Richard Crescand campioni (6)

Producătorii executivi au fost: Isha Price, Serena Williams, Venus Williams, James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Adam Merims, Lynn Harris, Allan Mandelbaum, Jon Mone și Peter Dodd

Regele Richard Crescand campioni (17)

Trailerul oficial poate fi urmărit mai jos.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe