Newsflash
Cultură

Prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română

de Florentina Ionescu - nov. 8 2021
Prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română

Serviciul Voxa s-a lansat public cu sute de audiobookuri și mii de e-bookuri, inclusiv de la 16 edituri românești. Aplicația mobilă este disponibilă atât pe Android, cât și pe și iOS.

Voxa, prima aplicație de audiobooks și e-books în limba română cu acces nelimitat, este de acum disponibilă publicului din România, pe smartphone-urile și tabletele cu Android și iOS, se arată într-un comunicat transmis redacției. Aplicația are peste 420 de audiobook-uri, 4.400 de e-book-uri. 

aplicatie carti electronice si carti audio lansare
Fotografie creată de RF._.studio, de la Pexels

Serviciul, unic pe piața locală, se lansează cu un portofoliu de 1.770 de ore de audiobook-uri (cărți în format audio) și peste 200.000 pagini de e-book-uri (cărți în format electronic) în limba română, alături de numeroase titluri în limba engleză.

„După multe luni de efort susținut, o listare și obținerea de finanțare, negocieri continue pentru un portofoliu cât mai bogat de titluri, dar și un maraton de mii de ore de înregistrări, serviciul Voxa devine accesibil publicului din România și deschide, oficial, piața de consum digital de carte”, a declarat Cătălin Meșter, CEO Voxa.

Printre sutele de titluri de audiobook-uri disponibile în limba română, se numără și:

  • Gândește ca un călugar, de Jay Shetty, în lectura lui Mihai Călin;
  • Pacienta tăcută, de Alex Michaelides, în lectura lui Șerban Pavlu;
  • Marele Gatsby, de F. Scott Fitzgerald, în lectura lui Florin Piersic Jr;
  • Micul prinț, de Antoine de Saint-Exupéry, în lectura Oanei Pellea;
  • Ferma animalelor, de George Orwell, în lectura lui Victor Rebengiuc;
  • Oscar si Tanti Roz, de Eric Emmanuel Schmitt, în lectura lui Marius Manole;
  • Colecția Disney, în lectura regretatei Stela Popescu, cu titluri precum: Albă ca zăpada, Alladin, Alice în Țara Minunilor, Bambi, Cartea Junglei, Cenușăreasa, Doamna și Vagabondul, Dumbo, Frumoasa și Bestia, În căutarea lui Nemo, Mica Sirenă, Pinocchio, Pisicile Aristocrate, Povestea Jucăriilor, Ratatouille, Regele Leu, Tinkerbell, Wall-E sau 101 Dalmațieni;

Cele 16 edituri care au semnat deja pentru a fi parte din acest proiect aduc pasionaților de carte un portofoliu consistent de titluri - ficțiune, cărți pentru copii, o colecție impresionantă de autori români, cărți de dezvoltare personală și business.

Voxa este o aplicație românească pentru audiobook-uri, e-bookuri cu conținut în limba română și în limba engleză. Aplicația poate fi descărcată de orice utilizator, din Google Play și din AppStore.

Întreaga bibliotecă de conținut este disponibilă fiecărui utilizator, pentru un abonament unic lunar de 48 de lei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe