Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Prima carte de medicină integrativă în limba română, lansată la București

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 28 februarie 2020, ora 14:35

La București a fost lansată prima carte de medicină integrativă în limba română, coordonată de fondatorul fitoterapiei moderne în România, acad. dr. farm. Ovidiu Bojor.

Redectată într-o manieră accesibilă publicului larg, cartea „Afecțiunile aparatului respirator. Medicină integrativă și terapii holistice” prezintă detalii despre anatomia aparatului respirator și afecțiunuile acestuia, precum și diferitele metode de prevenire și tratare a acestora. 

La evenimentul de lansare au partipat specialişti de renume în medicina românească. Aceștia au vorbit, în cadrul conferinței „Respiră pentru viață, respiră pentru sănătate” despre sănătate, precum și despre soluții de vindecare ale infecțiilor respiratorii.

Astfel, am aflat mai multe despre bolile care ne pot afecta la nivel respirator de la specialiliștii acad. dr. farm. Ovidiu Bojor , gen. prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan, acad. prof. dr. Adrian Restian, dr Corneliu Moldovan și dr. Biochimist Cristina Mateescu.

 „E mai bine să prevenim decât să tratăm, chit că e vorba de un simplu guturai sau de o gripă. Întăriți-vă sistemul de apărare al organismului prin odihnă – minim 8 ore de somn pe zi, mișcare, alimentație curată și sănătoasă și un stil de viață ordonat. Daca vă alegeți cu răceli și cu gripe, atunci ajutați-vă corpul să lupte cu boala. Țineți aproape de vitamina C naturală, minim un gram pe zi, plus fructe și legume bogate în vitamina C naturală”, a spus acad. dr. farm. Ovidiu Bojor.

Bojor-Coperta1_page-0001

Cartea „Afecțiunile aparatului respirator. Medicină integrativă și terapii holistice” prezintă detalii despre anatomia aparatului respirator și afecțiunuile acestuia, precum și diferitele metode de prevenire și tratare a acestora.

De asemenea, sunt descrise terapii care completează și potențează efectul tratamentelor alopate (fitoterapie, homeopatie, acupunctură, aromaterapie, gemoterapie, apifitoterapie, ozonoterapie, presopunctură etc), grăbind vindecarea.

Etichete: afectiunile aparatului respirator acad. dr. farm. Ovidiu Bojor carte de medicină integrativă

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.