Newsflash
Cultură

Primăvara și iubirea, serbate la Muzeul Satului

de Cristina GHIOCA - feb. 25 2022
Primăvara și iubirea, serbate la Muzeul Satului

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează până la 6 martie mai multe manifestări dedicate venirii primăverii.

poza stire targ muzeul Până la 27 februarie a.c., artiști și meșteri populari vor prezenta tradiţiile legate de începutul primăverii, în cadrul unui târg organizat în contextul sărbătorii de Dragobete. Târgul va cuprinde concursuri de poezie online şi offline, dar și expoziţii de pictură şi ateliere pentru copii.

Ulterior, în perioada 28 februarie - 6 martie, vizitatorii sunt aşteptaţi la Târgul de Mărţişor. Meşteri populari şi artişti plastici vor expune cele mai frumoase mărţişoare, pe care vizitatorii le pot cumpăra pentru a le oferi celor dragi.

Totodată, în zilele de 5 și 6 martie, muzeul va organiza un atelier de confecţionat mărţișoare cu meșteri din România, Republica Moldova, Bulgaria și Macedonia de Nord.

Citiți și: Expoziţie aniversară la Muzeul de Istorie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe