Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Scopul nostru – sănătatea

În ultimii ani ne-am obişnuit ca săptămânalul Viaţa medicală să invite personalităţi din diferite domenii medicale la o Gală de o înaltă ţinută intelectuală.
Chintesenţa activităţii publicistice din timpul unui an calendaristic este prezentată cu această ocazie în superbele Caiete ale Vieţii medicale care, prin eforturile întregului colectiv, au ajuns la cifra impresionantă de XV (număr de legiune romană). (...)

De la an la an, Gala Viaţa medicală îşi completează paleta intelectuală cu noi invitaţi şi premianţi, atât din Capitală, cât şi din provincie, personalităţi de vârf din domeniul sănătăţii şi din cel ştiinţific şi publicistic. Eforturile de a aduna într-o singură zi sub o singură „cupolă“, fie la Ateneul Român, fie la Romexpo, toate aceste personalităţi ale Medicinii româneşti constituie un merit de necontestat al dlui dr. Mihail Mihailide şi al colectivului său. Aceste „stele medicale“ strălucesc şi în paginile Caietelor în care sunt puse în valoare şi prezentate exhaustiv. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.