Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

SEMNALE STOMATOLOGICE

Viața Medicală
Dr. Mihail CĂLIN vineri, 29 aprilie 2011

   Numărul din decembrie (4/2010) al revistei Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR), – VIAŢA STOMATOLOGICĂ – se deschide cu un binevenit editorial semnat de dl dr. Radu Alionte. Pornind de la strigătul de ajutor al unei proaspete absolvente a Facultăţii de Medicină Dentară, dsa atrage atenţia asupra dificultăţilor pe care le întâmpină tinerii medici în găsirea unui loc în care să poată lucra şi, mai ales, învăţa. (...)

   Numărul din decembrie (4/2010) al revistei Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR), – VIAŢA STOMATOLOGICĂ – se deschide cu un binevenit editorial semnat de dl dr. Radu Alionte. Pornind de la strigătul de ajutor al unei proaspete absolvente a Facultăţii de Medicină Dentară, dsa atrage atenţia asupra dificultăţilor pe care le întâmpină tinerii medici în găsirea unui loc în care să poată lucra şi, mai ales, învăţa. Cu experienţa clinică modestă oferită de facultate şi lipsiţi de stagiatura pe care o făceau vechile generaţii, aceştia apelează la sprijinul familiei sau prietenilor care activează deja în domeniu, lucrează „după ureche“ în cabinete închiriate, sau se resemnează cu statutul de şomer cu studii superioare. În lipsa unui sistem organizat care să-i sprijine pe cei aflaţi la început de drum, autorul face apel la cei experimentaţi să sară în ajutorul tinerilor colegi. Pentru binele profesiei şi al pacienţilor, sperăm ca răspunsul să fie prompt. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.