Newsflash
Cultură

Stagiune estivală la Teatrul Naţional din Craiova

de Cristina GHIOCA - aug. 20 2021
Stagiune estivală la Teatrul Naţional din Craiova

Până în 12 septembrie, iubitorii de teatru din Craiova sunt așteptaţi la stagiunea estivală a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din oraș.

Imagine din spectacolul „Face to Face”
Sursa: Teatrul Național „Marin Sorescu”

Prima reprezentaţie a avut loc în 18 august, fiind vorba despre cea mai recentă premieră a instituţiei, comedia „Face to face”, de Peter Quilter, în regia lui Adrian Andone. Dintre cele 16 reprezentaţii programate în stagiune, 14 vor avea loc în aer liber, în grădina teatrului, iar două în sala „Amza Pellea” a instituţiei.

Acestea din urmă sunt reprezentaţii ale piesei „Inimă și alte preparate din carne”, de Dan Coman, în regia lui Radu Afrim, câștigătoare a Premiului
UNITER pentru cel mai bun spectacol al anului 2020. Piesa se va juca în zilele de 21 și 22 august, de la ora 19:00.

Printre spectacolele care vor putea fi vizionate în perioada următoare se numără și „TOC TOC”, de Laurent Baffie; „Unde mi-e sufletul?”, după
Marin Sorescu sau „Playground”, un spectacol de Raul Coldea.
Spectatorii care deţin bilete la spectacolele anulate în stagiunea trecută sunt așteptaţi la Agenţia teatrală pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate în stagiunea estivală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe