Newsflash
Cultură

Teatrul Godot își reia activitatea

de Cristina GHIOCA - mai 28 2021
Teatrul Godot își reia activitatea

Godot Cafe Teatru își schimbă numele în Teatrul Godot și își reia activitatea în incinta Palatului Bragadiru din București, informează reprezentanţii instituţiei.

Palatul BragadiruPrima piesă a Teatrului Godot va fi jucată în 4 iunie, fiind vorba despre spectacolul „Bullets over Lipscani”. Aceasta va fi urmată de alte două reprezentaţii, pe 5 și 6 iunie – „Un bărbat și mai multe femei”, respectiv „Carpathian Garden”.

Biletele pot fi achiziţionate de pe pagina de internet a teatrului (godotcafeteatru.ro). Noul spaţiu de funcţionare include o sală amplă de spectacole și evenimente, un restaurant și o grădină spaţioasă.

Un hub cultural

Teatrul va monta, în continuare, producţii proprii, dar va găzdui și piese invitate. Producţiile și actorii Teatrului Godot au continuat să fie prezenţi în spaţiul cultural românesc și în cei trei ani în care teatrul iniţial a fost închis. Piesele au fost găzduite de alte spaţii culturale din București și din ţară.

„Prin redeschidere continuăm să facem ceea ce am început în 2008, creând nu doar un spaţiu teatral, ci un hub cultural care va susţine multiple ramuri ale artelor independente: fotografie, pictură, sculptură, film, muzică – artele vizuale, în general, și implicit artiștii – pe cei tineri în special – care le creează. Această redeschidere marchează consolidarea brandului ca teatru independent stabil, organizat într-un spaţiu elegant, sigur din punct de vedere al sănătăţii și respectării normelor de sănătate în vigoare”, a spus George Remeş, managerul instituţiei.

Teatrul Godot s-a deschis în anul 2008 pe strada Blănari, sub numele Godot Cafe Teatru. Iniţiativa manifest a acestuia este de a promova spectacolele independente, contemporane și puternic ancorate în realitatea de zi cu zi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe