Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Teatrul Godot își reia activitatea

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 28 mai 2021

Godot Cafe Teatru își schimbă numele în Teatrul Godot și își reia activitatea în incinta Palatului Bragadiru din București, informează reprezentanţii instituţiei.

Palatul BragadiruPrima piesă a Teatrului Godot va fi jucată în 4 iunie, fiind vorba despre spectacolul „ Bullets over Lipscani”. Aceasta va fi urmată de alte două reprezentaţii, pe 5 și 6 iunie – „Un bărbat și mai multe femei”, respectiv „ Carpathian Garden”.

Biletele pot fi achiziţionate de pe pagina de internet a teatrului (godotcafeteatru.ro). Noul spaţiu de funcţionare include o sală amplă de spectacole și evenimente, un restaurant și o grădină spaţioasă.

Un hub cultural

Teatrul va monta, în continuare, producţii proprii, dar va găzdui și piese invitate. Producţiile și actorii Teatrului Godot au continuat să fie prezenţi în spaţiul cultural românesc și în cei trei ani în care teatrul iniţial a fost închis. Piesele au fost găzduite de alte spaţii culturale din București și din ţară.

„Prin redeschidere continuăm să facem ceea ce am început în 2008, creând nu doar un spaţiu teatral, ci un hub cultural care va susţine multiple ramuri ale artelor independente: fotografie, pictură, sculptură, film, muzică – artele vizuale, în general, și implicit artiștii – pe cei tineri în special – care le creează. Această redeschidere marchează consolidarea brandului ca teatru independent stabil, organizat într-un spaţiu elegant, sigur din punct de vedere al sănătăţii și respectării normelor de sănătate în vigoare”, a spus George Remeş, managerul instituţiei.

Teatrul Godot s-a deschis în anul 2008 pe strada Blănari, sub numele Godot Cafe Teatru. Iniţiativa manifest a acestuia este de a promova spectacolele independente, contemporane și puternic ancorate în realitatea de zi cu zi.

Etichete: teatrul godot Bullets over Lipscani Carpathian Garden spectacole teatru palatul bragadiru Un barbat si mai multe femei bilete teatru George Remes

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.