Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Totul la vedere

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 12 aprilie 2013
   Elite Art Gallery a găzduit o expoziţie nonconformistă, Totul la vedere, semnată Daniel Dobre. Artistul, cunoscut mai ales în calitate de coregraf, susţine cu eleganţă că oricât de lipsită de prejudecăţi ar fi lumea modei, dincolo de orice tendinţe, există totdeauna un simţ al măsurii, strâns legat de bunul gust şi în relaţie, inevitabil, cu arta şi rafinamentul. Intenţia a fost de a face o trecere imperceptibilă între realitate şi imaginaţie pe toate palierele creaţiei. La vernisaj, care s-a constituit într-un adevărat spectacol cu muzică electronică şi dans, artistul a interacţionat cu publicul şi a reuşit să îmbine cu graţie şi talent toate zonele pe care le abordează: dans, coregrafie, creaţie de costume, obiecte hand-made. Exponatele – accesorii, bijuterii, desene, instalaţii – sunt menite să stimuleze imaginaţia vizitatorilor şi să transmită mesaje benefice.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.