Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

TRANSPLANTUL HEPATIC: UN SUCCES

Viața Medicală
Dr. S.B.-C. vineri, 27 mai 2011

   Festivităţile prilejuite de Ziua Naţională a Transplantului ocupă un generos spaţiu în nr. 17 (mai 2011) al revistei MEDICA ACADEMICA. Găsim aici veşti bune şi veşti rele. Să începem cu cele rele şi anume constatarea că România nu are suficienţi donatori. De asemenea, pacienţii posttransplant nu sunt integraţi în sistemul medical, ci toleraţi. Veştile bune încep cu declaraţiile dlui prof. dr. Domenico Forti: „Există deja o înfrăţire între centrele noastre“ şi ale dlui prof. dr. Christoph Broelsch: „Echipa prof. dr. Irinel Popescu este o echipă de experţi“. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.