Newsflash
Cultură

Următorul sezon din “Anatomia lui Grey” va fi despre coronavirus

de Dr. Laura Davidescu - iul. 23 2020
Următorul sezon din “Anatomia lui Grey” va fi despre coronavirus

Pandemia nu ocolește cinematografia! Producătorul executiv al serialului a anunțat în urmă cu câteva zile că pandemia va fi parte din serial.

COVID-19 va ajunge curând la Grey Sloan Memorial Hospital, după cu anunță site-ul Entertainment Weekly.

“Cu siguranță ne vom referi la pandemie”, a declarant Krista Vernoff, producător executiv al sezonului 17 din îndrăgitul serial cu medici, la care filmările nu au început încă. “Nu ai cum să faci un show medical pe termen lung și să nu te referi la poveștile medicale din viața actuală.”

Krista Venoff a făcut această dezvăluire în cadrul emisiunii Quaranstreaming: Comfort TV That Keeps Us Going, găzduită de Television Academy și difuzată online pe emmys.com marți, 21 iulie. Producătoarea serialului, prezentă la discuții alături de starurile serialului, Chandra Wilson (dr. Miranda Bailey) și Kevin McKidd (dr. Owen Hunt), a mai declarat că scenariștii au întâlniri cu medici reali care tratează pacienți cu COVID-19, pentru a le afla poveștile, pentru a le integra în serial.

"În fiecare an, stăm de vorbă cu mai mulți medici, care ne istorisesc pățaniile lor, multe fiind hazlii sau de domeniul incredibilului. Dar anul acesta, e mai mult ca o terapie. Uneori suntem primele persoane cu care medicii stau de vorbă despre experiențele prin care au trecut. Efectiv, tremură și fac eforturi să nu plângă. Sunt palizi și vorbesc despre momentele pe care le-au trăit ca și cum ar fi vorba de scene de război – un război pentru care nu suntem instruiți. Una dintre temele pricipale din film este despre Owen (personajul principal masculin – n.r.) care, de fapt, este mai pregătit pentru aceste scene decât sunt medicii în realitate.”

greys anathomyProducătoarea a mai adăugat că a fost “cu adevărat dureros” să audă mărturii despre suferințele pacienților și ale personalului sanitar în perioada pandemiei. “Simt că show-ul nostru are ocazia, dar și responsabilitatea de a ilustra câteva dintre aceste povești”, a mai spus Vernoff.


Notă autor:

Foto: E!Online!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe