Newsflash
Cultură

Volum aniversar dedicat profesorului Lucian Teodor Chiriac

de Florentina Ionescu - iul. 4 2022
Volum aniversar dedicat profesorului Lucian Teodor Chiriac

Reprezentanții UMFST Târgu-Mureș anunță că pe 11 iulie va avea loc lansarea unui volum aniversar dedicat profesorului universitar Lucian Teodor Chiriac.

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va găzdui luni, 11 iulie 2022, de la ora 11.00, evenimentul de lansare a volumului aniversar „IN HONOREM Lucian Teodor Chiriac – Dreptul – arta binelui și a dreptății”, publicat la Editura Universul Juridic, se arată pe o rețea socială. 

volum aniversar

„Volumul este dedicat profesorului universitar, doctor în drept și avocat de renume Lucian Teodor Chiriac și reprezintă una din formele prin care colegi, prieteni și colaboratori doresc să își exprime gratitudinea, recunoștința și prețuirea față de distinsul profesor Lucian Chiriac, la împlinirea vârstei de 70 ani. O personalitate remarcabilă care, așa cum rezultă chiar din mărturiile adunate în volum, a influențat și modelat generații de studenți și profesioniști.”, se arată pe pagina oficială a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu-Mureș.

Evenimentul va avea loc în Aula Magna, str. Nicolae Iorga nr. 1, în organizarea Departamentului de Drept și Administrație Publică din cadrul Facultății de Economie și Drept UMFST.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe