Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Actualităţi în practica pneumologică

 Municipiul Târgu Jiu a fost, în perioada 26–27 aprilie a.c., pentru pentru a treia oară gazda simpozionului naţional cu tema „Patologia respiratorie în practica medicală curentă“, eveniment desfăşurat sub egida Societăţii Române de Pneumologie, în organizarea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, cu sprijinul Consiliului Judeţean Gorj şi al Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din localitate. Reuniunea a avut un caracter interdisciplinar, urmărind realizarea unei colaborări eficiente între medicii de diverse specialităţi – pneumologie, medicină internă, reabilitare medicală, cardiologie, chirurgie, medicină de familie – , precum şi cu asistenţii medicali, iar participarea a fost pe măsură (aproape 300 de cadre medicale din nouă centre universitare şi numeroase alte localităţi din ţară). (...)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.