Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Al doilea Congres al Societăţii Române de Rinologie

   În perioada 4–6 septembrie a.c, la Piatra Neamţ, va avea loc al doilea Congres al Societăţii Române de Rinologie. În tematica acestei ediţii se regăsesc abordul interdisciplinar al patologiei rinologice, noutăţile în rinoplastie, apneea de somn şi alergia nasosinusală. Manifestarea va cuprinde cursuri precongres, mese rotunde, conferinţe, comunicări orale şi simpozioane de firmă. Membrii SRR vor putea participa gratuit, în prima zi a evenimentului, la un curs de chirurgie endoscopică rinosinusală cu disecţie pe capete de miel. Pe durata congresului se va desfăşura şi o expoziţie de echipamente tehnice, produse farmaceutice şi literatură de specialitate. (Dr. M. C.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.