Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Congres mondial de chirurgie dermatologică, la Bucureşti

Viața Medicală
Conf. dr. Costin CĂRUNTU vineri, 15 octombrie 2010

    După organizarea, în aprilie 2008, la Bucureşti, a Congresului European de Medicină Estetică, anul acesta, Societatea Română de Medicină Estetică şi Dermatologie Cosmetică şi Chirurgicală (SRME) a revenit cu o nouă premieră pentru activitatea ştiinţifică din România. Astfel, în perioada 23–26 septembrie, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti, s-au desfăşurat, pentru prima dată în Europa de Est, lucrările celui de-al 31-lea Congres al Societăţii Internaţionale pentru Chirurgie Dermatologică (International Society for Dermatologic Surgery – ISDS), în parteneriat cu SRME, tema reuniunii fiind: „Actualitate şi trenduri în dermato-chirurgie“. (...)

Cu acest prilej, s-au reunit în ţara noastră participanţi din numeroase ţări ale lumii, precum Argentina, Austria, Brazilia, Cipru, Coreea, Filipine, Germania, Grecia, Indonezia, Iordania, Israel, Italia, Japonia, Liban, Marea Britanie, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, SUA, Thailanda, Turcia, alături, desigur, de numeroşi specialişti din România. Preşedinta Congresului mondial de chirurgie dermatologică a fost dna dr. Mihaela Leventer, totodată şi preşedinte-fondator al SRME.
   Programul ştiinţific al evenimentului a cuprins atât cursuri susţinute de experţi renumiţi la nivel mondial, cât şi comunicări ale membrilor ISDS care au dorit să împărtăşească participanţilor experienţa lor şi, în acelaşi timp, să acumuleze noi informaţii. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.