Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

CONGRESUL ESTETICII DENTARE

Viața Medicală
Prof. dr. Constantin VÂRLAN vineri, 24 iunie 2011

   În continuarea unei serii de manifestări ştiinţifice intrate deja în tradiţie, Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) a organizat de curând, la Bucureşti, Congresul Internaţional de Estetică Dentară. (...)

   În continuarea unei serii de manifestări ştiinţifice intrate deja în tradiţie, Societatea de Stomatologie Estetică din România (SSER) a organizat de curând, la Bucureşti, Congresul Internaţional de Estetică Dentară.
   La deschiderea oficială a lucrărilor au participat ca invitaţi de onoare dl prof. dr. Dragoş Stanciu, în calitate de decan al Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila“ Bucureşti, şi dna prof. dr. Ecaterina Ionescu (UMF „Carol Davila“ Bucureşti), preşedinta Colegiului Medicilor Dentişti din România. În alocuţiunile rostite cu acest prilej, invitaţii au apreciat importanţa unor asemenea manifestări ştiinţifice, subliniind totodată necesitatea ridicării nivelului pregătirii profesionale prin educaţie medicală continuă, precum şi valoarea unui cadru de desfăşurare al acestei activităţi organizat la standarde europene, cum este cazul proiectului DENT. În continuare, dnii prof. dr. Constantin Vârlan (UMF „Carol Davila“ Bucureşti), preşedintele SSER, prof. dr. Bogdan Dimitriu (UMF „Carol Davila“ Bucureşti), secretarul general al SSER, şi dr. Florin Lăzărescu, directorul executiv al SSER şi manager al proiectului DENT, au rostit scurte alocuţiuni prin care au precizat aspecte importante privind obiectivele şi modul de desfăşurare al lucrărilor Congresului, dar şi date de interes deosebit privind personalităţile prezente, ale căror prelegeri au urmat pe parcursul celor trei zile de program. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
Subtitluri:
Estetică, funcţionalitate, durabilitate
Provocarea implantologiei
Biomaterialele – neajunsuri şi alternative
Opţiuni de restaurare
Demonstraţie în direct

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC