Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Congresul gastroenterologiei româneşti

Viața Medicală
Demostene ŞOFRON joi, 26 iunie 2014

   Aproape 1.000 de specialişti, nouă sesiuni tematice, cursuri şi ateliere, trei zile cu o încărcătură ştiinţifică de apreciat au pus la grea încercare organizatorii celui de-al 39-lea Congres Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă, din 12–14 iunie a.c., de la Oradea. În organizarea Societăţii Române de Gastroenterologie şi Hepatologie, a Societăţii Române de Endoscopie Digestivă şi a Universităţii din Oradea/Facultatea de medicină şi farmacie, evenimentul a transformat oraşul de pe malurile Crişului Repede în capitală a gastroenterologiei naţionale. Cursurile precongres au avut abordări diverse ale hepatologiei (ciroza hepatică, diagnosticul şi tratamentul bolii hepatice alcoolice, diagnosticul şi tratamentul steatohepatitei nonalcoolice etc.) şi ale gastroenterologiei şi endoscopiei digestive (chirurgia endoscopică în patologia esofagiană, prevenţia cancerelor colorectale „de interval“). Dintre specialiştii prezenţi la Oradea, nu puţini la număr, nu au lipsit nici profesorii Ioan Sporea (preşedinte executiv SRGH), Mircea Diculescu (fost preşedinte SRGH), Dan Dumitraşcu (preşedinte succesor SRGH), Alexandru Oproiu (preşedinte de onoare SRGH).

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.