Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  Diverse

Controverse şi abordări comprehensive

Viața Medicală
Dr. Aurel F. MARIN vineri, 26 noiembrie 2010

    Cu un format original, cu personalităţi de prestigiu ale Neurologiei mondiale, cu subiecte de acută actualitate, dar şi cu o participare românească semnificativă şi apreciată, al patrulea Congres Mondial de Controverse în Neurologie (CONy), desfăşurat recent la Barcelona, a suscitat, ca de fiecare dată, interesul comunităţii medicale internaţionale, reconfirmându-şi statutul de eveniment de vârf al specialităţii. Dând curs invitaţiei adresate de Societatea pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN), partener tradiţional CONy, săptămânalul „Viaţa medicală“ a fost prezent la Barcelona, de unde prezentăm, în exclusivitate pentru cititorii noştri, câteva din subiectele de larg interes dezbătute. Despre participarea românească la CONy ne vorbeşte dl prof. dr. Dafin F. Mureşanu, preşedintele SSNN. Un grupaj realizat de dl dr. Aurel F. Marin. (...)
 

    Desfăşurat recent, la Barcelona, al patrulea Congres Mondial de Controverse în Neurologie (CONy), organizat sub egida Federaţiei Mondiale de Neurologie – Grupul de Cercetare în Neurofarmacologie Clinică, a reuşit, prin formatul consacrat deja la ediţiile anterioare, prin temele de larg interes pentru practica neurologică abordate, dar şi prin valoarea dezbaterilor şi a participanţilor, să-şi reconfirme statutul de eveniment internaţional de vârf al specialităţii. Eveniment la care, ca şi în anii anteriori, participarea românească a fost una importantă. Controversele au fost structurate pe o serie de teme definitorii pentru prezentul şi viitorul specialităţii, unele cu o semnificativă componentă multi- şi interdisciplinară: scleroza multiplă, accidentul cerebral vascular, boala Parkinson, epilepsia, migrena şi durerea, demenţa, tulburările somnului, neuroreabilitarea, bolile autoimune, neurooncologia, tulburările sistemului nervos vegetativ, boli ale comportamentului motor, neuropatiile periferice, neuropsihiatria. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.